info@packagingenvironmental.nl | 10% KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN. VOER CODE PE10N IN BIJ HET AFREKENEN
SNELLE & GRATIS VERZENDING BIJ ALLE HOLLAND BESTELLINGEN
10% KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN. VOER CODE PE10N IN BIJ HET AFREKENEN

Branding en op maat gemaakt ontwerp

Voedselverpakking van het merk

 


Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige branding en het helemaal opnieuw ontwerpen van nieuwe producten. Neem contact op als u dit overweegt.

BRANDING
We kunnen de meeste van onze verpakkingen van een merk voorzien. We hebben een lijst gemaakt van de meest populaire producten die klanten merken. Bekijk het hieronder. Deze kunnen wij voor u bewaren of u kunt ze in één druppel meenemen; neem contact met ons op voor meer informatie.

Over het algemeen is de doorlooptijd 8-10 weken van bestelling tot levering. Als u een product van een merk wilt voorzien dat niet in deze onderstaande lijst staat, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Product

Minimale afdrukhoeveelheid (stuks)

Enkelwandige bekers

20.000

Rimpelbekers

10.000

Dubbelwandige bekers

10.000

Mouwen

20.000

Bioboxen

30.000

Soepbakjes

30.000

Bioplastic bekers

40.000

PP-bekers

40.000

Sandwichwiggen

50.000

Servetten

30.000

Papieren draagtassen

10.000


STICKERS
Bedrukte stickers zijn een geweldige en risicoarme manier om uw verpakking te merken. De minimale bestelling is slechts 1000. We hoeven alleen de maat, vorm, kleuren en hoeveelheid te weten om een prijsopgave te krijgen.
 
ONTWERP OP MAAT
Als u een nieuw product wilt ontwerpen en maken, kunnen wij u helpen. U wilt bijvoorbeeld een product dat we al op voorraad hebben maar met andere afmetingen of u wilt een geheel nieuw product maken. Neem contact met ons op en wij kunnen u bijstaan van het eerste concept, tot het ontwerp, de ontwikkeling, de fabricage, de opslag en de distributie.

Bovenkant