info@packagingenvironmental.nl | 10% KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN. VOER CODE PE10N IN BIJ HET AFREKENEN
SNELLE & GRATIS VERZENDING BIJ ALLE HOLLAND BESTELLINGEN
10% KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN. VOER CODE PE10N IN BIJ HET AFREKENEN

Hoe te bestellen

BESTELLINGEN PLAATSEN
Als u een nieuwe klant bent of geen kredietaccount heeft, kunt u het gemakkelijkst online bestellingen plaatsen via ons beveiligde betalingssysteem. U kunt een online account aanmaken of kopen zonder u bij ons te registreren. U kunt ook telefonisch bestellen en betalen; bel ons dan op 020 3006 2432.

U kunt bestellingen ook e-mailen naar orders@packagingenvironmental.co.uk en we kunnen u terugbellen om de betaling in ontvangst te nemen.

Als u een EU-klant bent (met uitzondering van het VK) en online wilt bestellen, moet u een online account registreren om te profiteren van btw-vrijstellingen.

EEN KREDIETACCOUNT INSTELLEN
Als u van plan bent om regelmatig te bestellen, kunt u profiteren van een kredietlimiet. U moet een accountformulier invullen dat u bovenaan deze pagina kunt downloaden. We nemen binnen enkele dagen contact met u op om u te laten weten of u in aanmerking komt voor een kredietaccount.

ONLINE ACCOUNTS VOOR BESTAANDE KLANTEN
Als je al een tegoedaccount hebt en je wilt overstappen op online bestellen, neem dan contact met ons op en wij zullen dit voor je instellen.

REGELMATIG & BULK BESTELLEN
Als u eenmalige of regelmatige bulkbestellingen wilt plaatsen, neem dan contact met ons op voor onze op maat gemaakte tariefplannen.

GROOTHANDELAARS & DISTRIBUTEURS
Als u een groothandel of distributeur bent en sommige of al onze producten op voorraad wilt hebben, neem dan contact met ons op. We kunnen een op maat gemaakte structuur voor u opzetten, waarbij rekening wordt gehouden met prijsstelling, levering en minimale bestellingen.

GEEFT TERUG
Als we de verkeerde of beschadigde producten hebben geleverd, zullen we deze natuurlijk vervangen of een volledige terugbetaling geven. Bel ons gerust, dan lossen we dit op.

Als je het verkeerde product hebt besteld of een product dat je hebt besteld niet wilt, laat het ons dan binnen 7 werkdagen weten. We zullen de ophaling organiseren, maar er zullen £ 30,00 ophaalkosten in rekening worden gebracht. Dit kunnen wij aftrekken van uw restitutie. Houd er rekening mee dat zelfs als we opnieuw bij u bezorgen, er nog steeds afhaalkosten in rekening worden gebracht. Ophalingen en leveringen werken apart.

Bovenkant