info@packagingenvironmental.nl | 10% KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN. VOER CODE PE10N IN BIJ HET AFREKENEN
SNELLE & GRATIS VERZENDING BIJ ALLE HOLLAND BESTELLINGEN
10% KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN. VOER CODE PE10N IN BIJ HET AFREKENEN

Levering & Retouren

NEDERLAND

Verpakkingsmilieu.nl levert alleen in Nederland. We bieden een gratis bezorgservice voor alle geplaatste bestellingen, die meestal tussen de 2 - 4 werkdagen duurt. Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in Rotterdam.

 

GEEFT TERUG

Als je een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we een vervangend product kunnen sturen.

Als je van gedachten bent veranderd over een aankoop, neem dan binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op voor een terugbetaling. Als u na deze tijd contact met ons opneemt, kunnen we de retourzending mogelijk niet accepteren.

Goederen moeten ongeopend zijn - we kunnen geopende producten niet ophalen of terugbetalen omdat we ze niet opnieuw kunnen bevoorraden/doorverkopen.

We kunnen de ophaling regelen, maar er zullen 30,00 € incassokosten in rekening worden gebracht - we zullen deze kosten in mindering brengen op uw terugbetaling. Houd er rekening mee dat zelfs als we opnieuw bij u bezorgen, er nog steeds ophaalkosten in rekening worden gebracht - ophalingen en leveringen werken afzonderlijk met de koerier die we gebruiken. U kunt de goederen ook met uw eigen koerier naar ons terugsturen.

Bovenkant