info@packagingenvironmental.nl | 10% KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN. VOER CODE PE10N IN BIJ HET AFREKENEN
SNELLE & GRATIS VERZENDING BIJ ALLE HOLLAND BESTELLINGEN
10% KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN. VOER CODE PE10N IN BIJ HET AFREKENEN

Onze waarden

ZORG VOOR ONZE KLANTEN
Het bieden van uitstekende service is essentieel voor ons succes. We nemen het persoonlijk en haten het om onze klanten teleur te stellen. Onze service is snel, vriendelijk en flexibel. We werken er hard aan om aan uw behoeften te voldoen, zodat u zich kunt concentreren op het serveren van eten en drinken van hoge kwaliteit.

KEN ONZE KLANTEN
We nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen, zodat we u de juiste producten en service kunnen bieden. We houden ook van eten (zoals jij!) en ons team begrijpt alle soorten keukens, zodat we de beste verpakking kunnen identificeren die past bij het voedsel dat je serveert.

LEVER VAN GOEDE KWALITEIT VERPAKKING
Ten eerste houden we van verpakkingen! We moeten wel, om te doen wat we doen. We zijn er trots op dat we hoogwaardige verpakkingen kunnen leveren. We hebben strikte procedures voor kwaliteitscontrole, zodat producten van subkwaliteit niet in onze toeleveringsketen terechtkomen. Onze producten zijn goed ontworpen omdat we weten hoe belangrijk verpakkingen zijn voor hoe uw voedsel eruitziet en wordt gepresenteerd. We streven naar perfectie in alles wat we doen.

MAAK HET BETAALBAAR
We begrijpen dat u een bedrijf moet runnen en dat het runnen van een duurzamer bedrijf niet betekent dat u uw marges moet opofferen. Het betaalbaar maken van onze verpakkingen is daarom belangrijk voor ons. We houden onze prijzen concurrerend en zoveel mogelijk in vergelijking met reguliere verpakkingen.

VIND OPLOSSINGEN
Dingen kunnen niet altijd perfect zijn. Als er een probleem is, laten we je dit zo snel mogelijk weten en lossen we het snel op. We zijn altijd transparant naar onze klanten als er iets is.

HET MILIEU BESCHERMEN
Onze producten zijn biologisch afbreekbaar, recyclebaar en gemaakt van duurzame materialen. Op kantoor recyclen we zoveel mogelijk van ons afval en minimaliseren we ons energieverbruik. Je zult ons niet vinden om onze computers of lichten aan te laten als we een dag sluiten!

Bovenkant