info@packagingenvironmental.nl | 10% KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN. VOER CODE PE10N IN BIJ HET AFREKENEN
SNELLE & GRATIS VERZENDING BIJ ALLE HOLLAND BESTELLINGEN
10% KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN. VOER CODE PE10N IN BIJ HET AFREKENEN

12oz recyclebare witte supd enkele wandbeker

(Koffer x 1000)
Code: RESW12
Price Intro Title
  • 57,24 € (ex BTW)
Artikel op voorraad Leveringsschatting 2-4 werkdagen verzonden vanuit Rotterdam
Options Dropdown Title
Bezig met laden...

Over dit product: Dit is een 12oz recyclebare witte enkelwandige papieren beker. Het papier dat gebruikt wordt om deze beker te maken is FSC gecertificeerd. Er is een duidelijke eco boodschap op deze papieren beker gedrukt 'PE lined paper + plastic lining. Wijd recyclebaar in papiercontainer'.


Op de andere kant van de beker staat een 'Plastic in product'-boodschap in acht talen met het schildpadlogo van de EU en een boodschap om te voldoen aan de markteisen van de Single Use Plastics Directive (SUPD) van de EU. Een QR-code kan worden gescand zodat de eindgebruiker toegang krijgt tot informatie over hoe het product correct kan worden weggegooid. 

 

Lagen: Eén laag (een papieren beker bestaande uit één laag papier wordt gewoonlijk een enkelwandige papieren beker genoemd). 


Aantal per doos:  1000. 

 

Volume van het product: 12oz. 

 

Afmetingen van het product (mm): Bovenste diameter = 90, onderste diameter = 58, hoogte = 110.


  

Nederland

Verpakkingsmilieu.nl levert alleen in Nederland. Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in Rotterdam.

Alle bestellingen worden gratis bezorgd. Houd rekening met 2-4 werkdagen voordat uw bestelling wordt afgeleverd. Bestellingen die voor 12.00 uur (maandag t/m vrijdag) worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verwerkt.

 

Geeft terug

Als je een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we een vervangend product kunnen sturen.


Als je van gedachten bent veranderd over een aankoop, neem dan binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op voor een terugbetaling. Als u na deze tijd contact met ons opneemt, kunnen we de retourzending mogelijk niet accepteren.


Goederen moeten ongeopend zijn - we kunnen geopende producten niet ophalen of terugbetalen omdat we ze niet opnieuw kunnen bevoorraden/doorverkopen.


We kunnen de ophaling regelen, maar er worden € 30,00 incassokosten in rekening gebracht - we zullen deze kosten in mindering brengen op uw terugbetaling. Houd er rekening mee dat zelfs als we opnieuw bij u bezorgen, er nog steeds ophaalkosten in rekening worden gebracht - ophalingen en leveringen werken afzonderlijk met de koerier die we gebruiken (DPD). U kunt de goederen ook met uw eigen koerier naar ons terugsturen.  

Betaling & Beveiliging

Betaling voor alle producten dient te geschieden met een creditcard of bankpas.

Wij accepteren betalingen via Visa, Visa Debit, MasterCard, Solo, Maestro en Electron.

Wij accepteren ook betalingen via PayPal. Uw bestelling wordt pas verzonden nadat het geld via PayPal is verrekend.

Bovenkant